Уз подршку Града, Џудо клуб „Раде Личина“ добио салу за тренинге

Начелник Одјељења за образовање здравство, омладину и спорт Драган Бањац обишао је адаптирану салу Џудо клуба „Раде Личина“, чији чланови су овај простор пренамјенили за обављање својих тренажних процеса. Приликом разговора са предсједником клуба Драгишом Антонијевићем, начелник Бањац је  истакао да је упознат са свим активностима и радом овог клуба.

-У протеклом периоду овај клуб је имао подршку Града Бања Лука кроз суфинансирање програмских активности, и та подршка неће изостати ни у сљедећој 2020. години. Захваљујући Драгиши и људима у клубу успјели су да остваре своје жеље и направе своју салу за џудо, на томе им искрено честитам – истакао је Бањац.

Предсједник Џудо клуба „Раде Личина“ Драгиша Антонијевић захвалио је Граду за подршку.

-Захваљујем начелнику Бањцу што је дошао у наш клуб да види шта смо у посљедној години, својим ентузијазмом и жељом да развијамо џудо спорт, успјели урадити. Ово не би у потпуности могло бити реализовано без подршке Града. Напомињемо да су наши такмичари из ове сале захваљујући бољим условима већ освојили медаље на такмичењима, а то исто очекујемо и на првенствима Републике Српске и БиХ. Још једном се захваљујем начелнику Бањцу, али и градоначелнику Игору Радојичићу на подршци овом клубу и што својим радом покушавају системски ријешити проблеме у спорту – истакао је Антонијевић.