Три регулациона плана на јавном увиду од 17. јула

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да ће од 17. јула до 17. августа 2018. године, на јавном увиду бити сљедећи регулациони планови:

  • НАЦРТ ИЗМЈЕНЕ ДИЈЕЛА РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА СТАМБЕНО-ПОСЛОВНОГ БЛОКА ЗА ПРОСТОР ИЗМЕЂУ КАРАЂОРЂЕВЕ УЛИЦЕ, КРАЈИШКИХ БРИГАДА И РЈЕЧИЦЕ ЦРКВЕНА У БАЊОЈ ЛУЦИ

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази уз улице Јајачку и Велибора Јањетовића Јање и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Индустропројект“  Бања Лука, Улица Саве Мркаља бр. 16, у просторијама Градске управе Града Бање Луке и у просторијама МЗ Лауш 1, сваким радним даном, у времену од 8.00 до 16.00 часова.

  • НАЦРТ ИЗМЈЕНЕ ДИЈЕЛА РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА ЗА ПРОСТОР РЕГИОНАЛНОГ ЦЕНТРА У БАЊОЈ ЛУЦИ

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази уз Улицу проте Николе Костића на к.ч. 1938/9 и 1939 К.О. Буџак и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Индустропројект“  Бања Лука, Улица Церска бр. 2, у просторијама Градске управе Града Бања Лука и у просторијама МЗ Росуље, сваким радним даном у времену од 8.00 до 16.00 часова

  • НАЦРТ ИЗМЈЕНЕ ДИЈЕЛА РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА ПАПРИКОВАЦ-ПЕТРИЋЕВАЦ“ – СЕКЦИЈА Ц, Е, Ф, Г И Х  У БАЊОЈ ЛУЦИ

 Нацртом Плана обухваћен је простор који се налази уз Улицу крајишких бригада (Западни транзит) и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Индустропројект“ а.д. Бања Лука, Улица Церска бр. 2, у просторијама Градске управе Града Бање Лука и у просторијама МЗ Паприковац, сваким радним даном, у времену од 8.00 до 16.00 часова.

Нацрти наведених планова биће објављен и на  овој интернет страници.

За вријеме трајања јавног увида, све до 17. августа 2018. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрте, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрт бити изложен, или доставити у форми дописа Градској управи – Одјељењу за просторно уређење .