Седам спортских клубова добили пословне просторе по повољним условима

Представници седам бањалучких спортских клубова вечерас су потписали уговоре о закупу пословних простора под посебним условима са Јавном установом СЦ „Борик“. На овај начин ће РК Борац, ЖРК Борац, КК Борац, ЖКК Орлови, ОК Борац, УОК БЛ волеј и ККИ Врбас, добити на кориштење, по веома повољним условима, пословне просторе који се налазе у дворани Борик.

Кључеве пословних простора представницима клубова уручио је градоначелник Игор Радојичић, који је нагласио да је ово мали знак пажње и подршке клубовима како би им се олакшали рад и пословање.

  • Град на различите начине помаже спортске клубове и спортисте и видљива је нова енергија и замах у граду када је у питању спорт. Желимо да видимо наше клубове и на међународној сцени, јер то љубитељи спорта у нашем граду желе и чинимо све да им помогнемо – казао је Радојичић.

Директор СЦ „Борик“ Ненад Талић, истакао је да ће клубови ове просторе плаћати по симболичним цијенама од 30 КМ мјесечно, истичући да ова акција не би била могућа без подршке Града Бање Луке.