РП „Југ 7“ – доставите приједлоге и сугестије на план

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града Бања Лука, одржаној 26. јуна 2018. године, донесена Одлука о изради измјене Регулационог плана за простор између улица: Булевара цара Душана, Омладинске, Радоја Домановића, Бранка Мораче, Патре, Теодора Колокотрониса и лијеве обале Врбаса – радни назив „Југ 7“.

Измјеном плана ће бити обухваћен простор који се налази уз Улицу Меше Селимовића, а односи се на к.ч. бр. 271/1 к.о. Бања Лука 8 (н.п.), површине 0,06 ха (612 м2) и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе и просторијама МЗ Булевар, петнаест дана од дана објављивања. Обухват плана објављен је и на овој интернет страници.

Надлежно одјељење позива сва заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи  – Одјељењу за просторно уређење, у форми дописа, до  1. августа 2018.године.