Расписана три јавна позива из области спорта

Одјељење за образовање, здравство, омладину и спорт обавјештава све спортске организације са територије града Бање Луке да од 1. јуна до 1. јула могу да конкуришу на три јавна позива из области спорта, и то:

1. ЈАВНИ ПОЗИВ за класификацију спортских организација и учешће у Основном програму суфинансирања програмских активности спортских организација у оквиру Програма развоја спорта Града Бања Лука са приоритетним областима финансирања за 2019. годину;

2. ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у Посебном програму суфинансирања програма/пројеката спортских организација у оквиру Програма развоја спорта Града Бања Лука са приоритетним областима финансирања за 2019. годину;

3. ЈАВНИ ПОЗИВ за суфинансирањe организације спортских такмичења или манифестација од посебног значаја и значаја за Град Бању Луку у оквиру Програма развоја спорта Града Бања Лука са приоритетним  областима финансирања за 2019. годину.

Уз јавне позиве, објављени су и прописани обрасци које се могу преузети, попунити и доставити путем протокола у канцеларији број 14 Градске управе (радним даном од 8-15 часова) или поштом на адресу: Град Бања Лука, Градска управа, Одјељење за образовање, здравство, омладину и спорт, Трг српских владара 1, 78000 Бања Лука, са назнаком на позив на који се односи пријава.

Из ресорног одјељења позивају све спортске организације, које у складу са Правилником о критеријумима, условима и начину суфинансирања програма спортских организација и манифестација од интереса за Град Бању Луку имају право да се пријаве на наведене јавне позиве, да то и учине јер уколико то не ураде неће се моћи финансирати у буџетској 2019. години.