Радојичић и Сандић на терену: Сви путеви проходни

Градоначелник Игор Радојичић и начелник Одјељења за саобраћај и путеве Славиша Сандић обишли су данас више локација на подручју града гдје дјелује зимска служба. Било је то неколико локација у самом граду те сеоска насеља Кола, Зеленци и Стричићи.

Према ријечима градоначелника Радојичића сви путни правци прве и друге категорије су проходни, док је у току чишчење саобраћајница треће категорије те тротоара у граду.

Начелник Сандић је нагласио да, у односу на јуче, када је снијег падао готово цијели дан и када смо имали заиста тешку ситуацију у граду, данас је ситуација много боља.

– Са свим извођачима радова смо били у сталном контакту и они су изашли на терен и очистили све градске саобраћајнице Ми смо данас на терен да се увјеримо како функционише зимска служба. Путеви на сеоском подручју јутрос су проходни, а очекујемо послије подне и увече додатно посипање како се на саобраћајницама не би стварао лед. Данас су и све линије јавног градског и приградског превоза пошле на вријеме, а у току је чишчење тротоара у граду – рекао је Славиша Сандић.

Предсједник Савјета МЗ Стричићи Раде Божић, казао је да су локални путеви прве и друге категорије у овој мјесној заједници очишћени те да си задовољни како је зимска служба обавила посао.