Просторно уређење: Позив за доставу приједлога

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града Бања Лука одржаној 12.фебруара 2020. године донесена Одлука о изради измјене дијела Регулационог плана стамбеног насеља „Дракулић“ (“Сл. гл. Града Бања Лука“ бр. 5/20).

Измјеном Плана биће обухваћен простор уз Суботичку улицу, а односи се на к.ч. бр. 8/1, 7/2 И 7/3, к.о. Буџак (н.п.), у укупној површини од 0,64 ха и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе и просторијама Мјесне заједнице Дракулић, 15 дана од дана објављивања. Обухват Плана објављен је и на овој интернет страници.

Позвали су сва заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи Града Бања Лука – Одјељењу за просторно уређење у форми дописа до 28. априла 2020. године.