Пријем за Мото клуб „Стршљен“: Уручили донацију обољелим од целијакије

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић организовао је данас у Градској управи пријем за организаторе недавно одржаног „Мото феста“, који је крајем маја ове године у наш град привукао на хиљаде мотоциклиста из региона и Европе.

У разговору са организаторима ове манифестације – представницима мото клуба „Стршљен“, Радојичић је указао на значај оваквих скупова, који у град привлаче бројне туристе и уједно промовишу Бању Луку као привлачну туристичку дестинацију.

-Градска администрација задовољна је овогодишњим туристичким резултатима, који указују на пораст броја туриста и повећан промет у граду, а што, добрим дијелом, осим самом граду, можемо захвалити и напорима које улажу организотори манифестација, попут недавно одржаног „Мото феста“ – рекао је Радојичић.

Предсједник мото клуба „Стршљен“ Синиша Праштало нагласио је да су изузетно задовољни оствареним резултатима и да ће се трудити да и у наредном периоду уложе додатне напоре како би сама манифестација додатно добила на атрактивности и тиме привукла што више мотоциклиста у град на Врбасу. Он је додао да је ово удружење у мјесецима иза нас, између осталог, провело и низ хуманитарних акција.

-У знак пажње према људима који требају нашу помоћ, данас смо одлучили и да дио прихода од Мото феста додијелимо Удружењу за помоћ обољелим од целијакије – рекао је Праштало. У име овог удружење, донацију је примила Татјана Стојанац, предсједница овог удружења.