Пријем за Милана Мандарића

Замјеник градоначелника Бање Луке Срђан Амиџић са сарадницима уприличио је пријем за Милана Мандарића, власника љубљанског Фудбалског клуба „Олимпија“, који данас игра пријатељску утакмицу са бањалучким „Борцем“.

У срдачном и пријатељском разговору, замјеник Амиџић пожелио је Мандарићу добродошлицу и угодан боравак у нашем граду, истичући значајном за „Борац“, а и град, посјету власника шампиона Словеније и некадашњег власника више енглеских фудбалских клубова.

Како је истакао, Мандарић је човјек који је оставио велики траг на свјетској фубалској сцени, прије свега у Енглеској и Француској, a данас Словенији.

-Када је ријеч о Бањој Луци, овдје је реализовао значајне пројекте у привреди, посебно у области финансија и зато ми као Град, треба да му будемо захвални на томе – рекао је Амиџић.

Током пријема у Градској управи, Мандарић је рекао да је радо подржао идеју да „Олимпија“ и „Борац“ одиграју пријатељску утакмицу.

-Велико ми је задовољство што сам у Бањој Луци, граду који ми је оставио велике успомене. Прије седам или осам година када сам боравио овдје у једном пословном пројекту и када сам дошао у ситуацију да постоји могућност да дођем овдје у пријатељску посјету на фудбалском нивоу, јако сам се обрадовао и срећан сам што сам ту. Надам се да ће бити још прилике за посјету – рекао је Мандарић.

Данашњем пријему присуствовао је и предсједник ФК „Борац“ Вицо Зељковић.

Утакмица између „Борца“ и „Олимпије“ биће одиграна данас у 15 часова на Градском стадиону.

-Публика у Бањој Луци ће имати прилику да ужива у врхунском фудбалу јер је љубљанска „Олимпија“ редован учесник европских такмичења –  поручили су из „Борца“.