Позив за пријаву за учешће у пројекту „Рафтинг за лица са инвалидитетом“

Организација ампутираца Републике Српске “УДАС” позива лица са инвалидитетом са подручја града Бање Луке да се пријаве за учешће на рафтингу за лица са инвалидититеом, пројекту који је подржао Град Бања Лука, а који ће организовати Рафинг клуб “Кањон”.

Примарна намјена пројекта јесте да се лица са инвалидитетом представе кроз спортско-рекреативне активности са циљем што боље социјализације у друштвену заједницу.

Рафтинг за лица са инвалидитетом биће одржан 27. августа, са почетком у 10.00 часова. Безбједност и сигурност учесника наведене активности су нам на првом мјесту и из тог разлога ће догађај водити лиценцирани водичи Рафтинг клуба “Кањон”. Дужина спуста ријеком Врбас биће око седам километара, а након спортских активности биће приређно дружење свих учесника – кажу у Одјељењу за културу, туризам и социјалну политику.

Заинтересована лица са инвалидитетом са подручја Града Бања Лука потребно је да доставе пријаву за учешће која треба да садржи следеће податке: име и презиме, контакт телефон и врсту инвалидитета. Пријаве су отворене до петка, 23.августа и то путем електронске поште: info@udas.rs.ba

Све додатне инфомације могу се добити путем телефона број: 051 437 488.