Позив за организацију зимских садржаја на Тргу Крајине и Парку „Петар Кочић“

Градска управа расписала је данас јавни позив, са могућим међународним учешћем, за организацију зимских садржаја на платоу Трга Крајине и Парку „Петар Кочић“, у оквиру припрема за туристичку сезону 2019/2020.

Према позиву, заинтересована правна лица из земље и региона могу да доставе приједлоге пројеката/програма за манифестацију „Бањалучка зима 2019/2020“, која ће бити одржана у нашем граду у периоду од 1. децембра ове до 15. јануара наредне године.

Приједлози пројеката/програма треба да садрже елементе забавног програма за дјецу и одрасле у духу новогодишњих и божићних празника, као и идејно осмишљено коришћење јавних површина града за програмске туристичке и угоститељско-трговинске садржаје.

Право учешћа имају: маркетиншке агенције, привредни субјекти регистровани за обављање туристичке и угоститељско-трговинске дјелатности и/или организацију догађаја и удружења грађана, која треба да своје приједлоге доставе у наредних 30 дана.

За организовање програма „Бањалучке зиме“, Град Бања Лука би правним лицима уступио јавну површину (по приједлогу, у цјелости или парцијално) без накнаде на Тргу Крајине, површине 3.526 м², и у Парку „Петар Кочић“, површине 8.230 м².

Комплетан јавни позив погледајте овдје.

 Фото архива

Фото архива