Позив за доставу приједлога на планска рјешења

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града Бања Лука одржаној 10. априла донесена Одлука о изради измјене дијела Регулациoног плана стамбеног насеља Дракулић у Бањој Луци (Сл.гл. Града Бања Лука, број  13/19 ).

Измјеном Плана ће бити обухваћена два локалитета, и то 1. Локалитет „А“ – простор уз Мајевичку улицу, у површини од 1,55 хекатар, 2. Локалитет „Б“ – простор уз улицу Млађе Ћусића, у површини од 1,81 ха, у укупној површини од 3,36 хектара  и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе и просторијама Мјесне заједнице Петрићевац, 15 дана од дана објављивања.

Истовремено, обавјештавају јавност да је на истој сједници Скупштине града донесена Одлука о изради измјене дијела Регулациoног плана „Пословне зоне Рамићи“ у Бањој Луци.

Измјеном Плана ће бити обухваћен простор унутар Пословне зоне „Рамићи – Бања Лука“, а односи се на земљиште у укупној површини од 2,54 хектара и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе и просторијама Мјесне заједнице Драгочај, 15 дана од дана објављивања.

Обухват оба плана објављен је и на овој интернет страници.

Из ресорног одјељења позивају заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи– Одјељењу за просторно уређење у форми дописа до  22.маја 2019. године.