Планирано проширење Улице Момчила Поповића, нови тротоар у Санској

Обнова и проширење саобраћајнице у Улици Момчила Поповића, повезнице између Западног транзита и кружног тока на Лаушу, могла би почети већ идућег мјесеца. Уједно, уз ову улицу биће изграђене пјешачке стазе и уграђена оборинска канализација.

Ова, изузетно фреквентна саобраћајница биће реконструисана у дужини од око 200 метара, а за радове ће из градског буџета бити издвојено око 200.000 КМ.

-Предвиђено је проширење ове улице, са изградњом тротоара и оборинске канализације. У току је јавна набавка за избор извођача овог посла, а уколико тај поступак буде успјешно окончан, радови ће почети већ сљедећег мјесеца – истакли су у Одјељењу за саобраћај и путеве.

Истовремено, у одјељењу очекују да ће ускоро почети и радови на изградњи пјешачке стазе на споју Улице Босе Живковић и Санска.

-На овој локацији била је неуређена јавна површина, којом су се кретали пјешаци. Планирана је изградња пјешачке стазе, која ће због конфигурације терена бити изграђена у виду степеништа – закључили су у ресорном одјељењу.