Освојите бицикл: Још седам дана за слање фотографија

Фотографишите јесен у Бањој Луци, пошаљите фотографију и освојите бицикл у наградној игри коју огранизује Град у сарадњи са Каприло спорт центром Бања Лука. Другопласирана и трећепласирана фотографија биће награђена годишњом претплатом за „Бл бајк“.

Овај својеврсни конкурс за избор најљепше фотографије под називом „Јесен у Баној Луци“ отворен је још седам дана, а велики број суграђана већ је послао своје фотографије.

Учествовати могу сви суграђани, без обзира на то да ли се фотографијом баве професионално или аматерски.

Један аутор на конкурс може послати највише двије фотографије, снимљене ове јесени, односно од 23. септембра па до 4. новембра до када је конкурс отворен.

Величина фотографија мора бити најмање 3.000 px (300 ДПИ) по дужој страни, а радови се достављају до 4. новембра, до 12 часова, и то путем електронске поште на адресу: javnost@banjaluka.rs.ba

Пријављене фотографије не смију на себи имати водене жигове нити било које облике потписа. Морају да буду меморисане тако да садрже назив фотографије, те име и презиме аутора. Нпр. – Центар у јесењем руху, Марко Марковић.

Приспјеле радове оцијениће стручна комисија, на челу са нашим познатим фотографом Миланом Радуловићем. Од приспјелих радова, комисија ће изабрати пет најбољих, а побједничку форографију ће изабрати наши суграђани, гласањем путем Вибер заједнице Града Бања Лука.

Учешће је бесплатно за све заинтересоване, а организатори имају право користити фотографије за промоцију овог конкурса, уз потписивање аутора.