Од 10. јула на јавном увиду два регулациона плана

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да ће, од 10. јула до 10. августа 2020. године, на јавном увиду бити сљедећи регулациони планови:

  • нацрт измјене дијела Регулационог плана привредног комплекса „Медено поље“ у Бањој Луци

Нацртом плана обухваћен је простор у Улици Вељка Млађеновића, а односи се на к.ч.бр. 1085/19 и 1085/122 к.о. Врбања 2 (н.п.) у укупној површини од 0.15 ха и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Рутинг“ Бања Лука – Улица Првог крајишког корпуса бр.16, у просторијама Градске управе и у просторијама Мјесне заједнице Ада, сваким радним даном од 8.00 до 16.00 часова.

  • нацрт измјене дијела Регулационог плана стамбеног насеља Дракулић.

Нацртом плана обухваћен је простор уз Суботичку улицу, а односи се на к.ч.бр. 8/1, 7/2 и 7/3, к.о. Буџак (н.п.), у укупној површини од 0,64 ха и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа Центар за пројектовање и консалтинг “ЦПК“ Бања Лука – Булевар Десанке Максимовић бр.2, у просторијама Градске управе и у просторијама Мјесне заједнице Дракулић, сваким радним даном од 8.00 до 16.00 часова

Нацрти наведених планова објављени су на и на овој интернет страници.

За вријеме јавног увида, све до 10. августа 2020. године,  свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрте, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрти бити изложени, или их доставити, у форми дописа, Градској управи – Одјељењу за просторно уређење.