Обилићево: Улица Царице Милице ускоро у новом руху

Више од 100.000 КМ биће уложено у темељну обнову оштећене улице Царице Милице у Обилићеву, једне од најпрометнијих саобраћајница у овом дијелу града, саопштено је из Одјељења за саобраћај и путеве.

У оквиру инвестиционог одржавања, које је већ покренуто на више саобраћајница на градском подручју, данас је почела обнова ове саобраћајнице, и то у дужини од 450 метара, односно на потезу од кружног тока до Клинике за психијатрију.

Према подацима надлежног одјељења, радови подразумијевају скидање асфалта и постављање новог, као и обнову оштећених дијелова тротоара.

Оливер Гачић, предсједник Савјета мјесне заједнице Обилићево 1, каже да је обнова ове саобраћајнице један од приоритета у овом насељу.

-Уназад двије године, обнова ове улице била је један од наших приоритета. Тражили смо да се улица уреди по заврштеку изградње кружних токова код Ребровачке цркве и на Источном транзиту код маркета „Ас“, с обзиром на то да је за вријеме тих радова била јако кориштена, као „премосница“ на путу до центра града – казао је Гачић.