Обавјештење о излагању нацрта измјене дијела РП Пословне зоне „Рамићи“

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да ће нацрт измјене дијела регулационог плана Пословне зоне „Рамићи“ бити изложен на јавни увид.

Нацртом Плана обухваћен je простор у оквиру Пословне зоне „Рамићи“, а односи се на парцеле број 1283/18 и 1283/19, обе у к.о. Рамићи (н.п.), у укупној површини од 2.46 хектара и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Beging“, д.о.о,Београд, ПЈ Бањалука  Улица Краља Петра 1 Карађорђевића број 83а (ТЦ „Екватор“-локал 2а) (гдје заинтересованим лицима могу бити пружена појашњења планских рјешења), предворју и просторијама Градске управе Града Бањалука, као и просторијама Мјесне заједнице „Драгочај“, сваки дан осим суботе, недеље и државних празника у времену од 08.00 до 16.00 часова у периоду од 19. септембра до 19. октобра 2023. године.

Нацрт Плана биће објављен и на званичној интернет страници Града Бање Луке.

За вријеме трајања јавног увида, све до 19. септембра свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на Нацрт, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће Нацрт бити изложен или доставити у форми дописа Градској управи Града Бањалука – Одјељењу за просторно уређење.