Обавјештење: Аутобуси на „Еxit“ полазе у четвртак, у 10.00 часова

Аутобуси за посјетиоце музичког фестивала „Exit“, које је обезбиједио Град Бања Лука, поћи ће за Нови Сад у четвртак, 4. јула у 10.00 часова, са паркинга код Музеја савремене умјетности.

Овај превоз односи се на све посјетиоце које имају улазнице за сва четири дана фестивала. Повратак из Новог Сада предвиђен је за понедјељак, 8. јула у 14.00 часова.

Рута путовања иде кроз РС и путници ће границу прећи на граничном прелазу Рача. Како се не би стварале гужве, молимо путнике да на мјесто поласка аутобуса дођу 30 минута раније.

За путнике са појединачним дневним картама, превоз ће бити организован у двије групе – 4. и 7. јула, у 10.00 часова, такође са паркинга код Музеја савремене умјетности. Повратак аутобуса за ове групе је предвиђен 5. односно 8. јула из Новог Сада, у 14.00 часова.

Приликом путовања обавезно је са собом понијети пасош и потписану изјаву о одговорности. Особе које имају између 14 и 18 година могу самостално да путују, док за млађе мора постојати сагласност оба родитеља за путовање.

Свим путницима на фестивал „Exit“ у Нови Сад, Град Бања Лука жели срећан пут, угодно путовање и лијеп провод на фестивалу.

Град Бања Лука је обезбиједио бесплатан превоз за све заинтересоване суграђане на један од највећих музичких фестивала у Европи.