На увиду траса будућег аутопута Бања Лука – Приједор

Нацрт Плана парцелације за аутопут дионица Бања Лука – Приједор и нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину аутопута дионице Бања Лука – Приједор у вријеме трајања јавног увида, од 20. фебруара до 5. марта, заинтересовани могу погледати и у пријемној канцеларији Одјељења за просторно уређење (приземље зграде Градске управе, канцеларија број 19).

Увид у нацрт може се извршити сваким даном осим суботе, недјеље и државних празника у времену од 8 до 16 часова. Сви грађани и представници предузећа могу изнијети сугестије и примједбе на нацрт плана парцелације, уписом у свеску која се налази на локацији јавног увида. Појашњења предложених планских рјешења заинтересована лица могу добити код представника носиоца израде Плана – Института за грађевинарство “ИГ”, д.о.о.  Бања Лука , Улица краља Петра I Карађорђевића бр.92-98, Бања Лука.

О овом нацрту биће одржана и јавна расправа, и то 5. марта у сали Скупштине града Бања Лука (број 33) са почетком у 13 часова.

Овај документ изложен је на јавни увид и у просторијама градске администрације Приједор, те у Народној скупштини РС.

– На јавном увиду и одржаним јавним излагањима/расправама биће прикупљене примједбе, приједлози и сугестије заинтересованих лица у овим локалним заједницама. Свако физичко и правно лице може у свеске које се налазе на локацијама јавног увида уписати примједбе или их у форми дописа доставити носиоцу израде нацрта плана, односно Институту за грађевинарство „ИГ“ Бања Лука  – казали су у ресорном министарству.

 Фото илустрација

Фото илустрација