На продају производна хала у Пословној зони у Рамићима

Град Бања Лука понудио је на продају производну халу са припадајућим земљиштем и електро-машинском опремом у Пословној зони „Рамићи“. Површина објекта је 30.413 м2, а укупна површина грађевинске парцеле је 50.877 м2.

Оглас за продају ових непокретности у својини Града Бања Лука путем поновљене лицитације објављен је данас и остаје отворен до 6. августа ове године.

Почетна продајна цијена (објекта и земљишта) је 6.965.983 КМ.

Поновљена лицитација ће бити одржана 8. августа, у згради Градске управе, са почетком у 12 часова, а учествовати могу домаћи и страни привредни субјекти (по принципу реципроцитета) – који обављају производну дјелатност (претежно чиста индустрија), дјелатност у вези са новим технологијама, развојно-истраживачком дјелатношћу и услужном дјелатношћу, односно дјелатностима предвиђеним Регулационим планом „Пословне зоне Рамићи“.

Комисија ће, прије одржавања лицитације прегледати све доспјеле пријаве и записнички констатовати која лица испуњавају услове за учешће на лицитацији. Лица која не испуне тражене услове, чија пријава, односно уплата кауције – није пристигла у предвиђеном року, или не садржи обавезне прилоге, неће моћи учествовати на лицитацији.

Сви заинтересовани понуђачи – са правом учешћа, дужни су да доставе уредну пријаву за лицитацију, на протокол Градске управе града Бања Лука, канцеларија број 14, са назнаком ПРИЈАВА ЗА ПОНОВЉЕНУ ЛИЦИТАЦИЈУ – ПОСЛОВНА ЗОНА „РАМИЋИ-БАЊА ЛУКА“ – ЗА КОМИСИЈУ.

Заинтересовани понуђачи могу и разгледати непокретност која је предмет лицитације, земљишно-књижну и катастарску документацију, техничку документацију, те процјену непокретности – извршену од стране правног лица овлаштеног за послове вјештачења, сваког радног дана, на локацији Пословне зоне „Рамићи-Бања Лука“, у времену од 11 до 15 часова.

Детаљније информације се могу добити у Пословној зони „Рамићи-Бања Лука“, на број телефона: 051/ 220-280.

Јавни позив погледајте овдје.