Наставак консултација: И НДП подржао програм „Бања Лука 2025“

Представници Народног демократског покрета (НДП) подржали су данас програм градоначелника Игора Радојичића за развој Бање Луке до 2025. године, саопштено је послије данашњег састанка са делегацијом Градског одбора НДП-а.

Након данашњих консултација са НДП-ом, Радојичић је казао да је овој партији, која није у саставу владајуће коалиције на градском нивоу, „пружена рука сарадње“.

-Вјерујем и да са стране градског руководства ове странке постоји спремност за даљу комуникацију и сарадњу – рекао је Радојичић. Он је додао да је са делегацијом НДП-а разговарано о правцима даљег развоја Бање Луке, са посебним освртом на привреду и предузетништво.

Предсједник Градског одбора НДП Александар Лукић пренио је да су Радојичићу изнијели приједлоге за развој Бање Луке у наредном периоду.

-Одлазак младих је један од актуелних проблема, о чему смо данас, између осталог, разговарали са градоначелником. Такође, говорили смо о технолошком парку гдје би млади стручњаци могли да сарађују и шире свој идеје – казао је Лукић.