Инфо дан: Шта је добар пројекат за „Европску престоницу културе“?

Тим за припрему апликације „Бања Лука 2024“ – град кандидат, организоваће сутра, 5. априла,  са почетком у 19 часова, у Дому омладине – инфо дан о теми: Шта је добар пројекат за „Европску престоницу културе“.

Током инфо дана, говориће се о начину припреме пројектне идеје, принципима и алатима којима би се требало служити приликом припреме идеје, о примјерима добре и лоше праксе, као и о самом дизајну.

„Циљ овог догађаја је да се шира јавност упозна са могућим темама и идејама које се у оквиру пројекта ‘Европска престоница културе’ преиспитују, али и са примјерима добре, односно лоше праксе, које ће вам овдје бити представљене. Разговараће се о типовима пројеката, принципима на којима би се требали заснивати и алатима који би се требали примјењивати, те ће се говорити и о оквирним смјерницама за припрему пројектних идеја којима ће се моћи аплицирати на конкурс, који ће бити расписан 23. априла“, саопштили су из Тима.

Овом догађају могу присуствовати сви заинтересовани.

-Уколико сте заинтересовани да, као аутори, својим идејама постанете дио „Европске престонице културе“ и да се укључите у апликациону књигу пројеката (тзв. БидБоок) дођите да чујете информације из прве руке – поручили су из Тима.