За социјално угрожене: Јавни позив за додјелу пластеника за производњу поврћа

Центар за развој пољопривреде и села расписао је јавни позив за додјелу пластеника са додатном опремом за социјално и материјално угрожене особе са подручја Бање Луке. Позив је расписан у оквиру пројекта „Економско оснаживање социјално и материјално угрожених особа и младих особа кроз производњу поврћа у пластеницима“, а право учешћа имају све особе из ових категорија становништва које посједују властитио пољопривредно земљиште.

  • Кандидатима који задовоље услове из конкурса биће додијељени пластеници површине 100 квадратних метара, а сви кандидати који прођу на јавном позиву дужни су да прођу обуку која ће трајати два дана – кажу у Центру за развој пољопривреде и села.

Образац пријаве заинтересовани могу преузети у просторијама Центра за развој пољопривреде и села те заједно са документацијом предати у затвореној коверти на протокол Центра. Рок за подношење захтјева је 15 дана од дана објављивања јавног позива, а све додатне информације могу се добити у просторијама Центра или на телефоне број:  051/433-620 и 051/433-639, сваким радним даном од 8.00 до 15.00 сати.

Комплетан јавни позив можете погледати ОВДЈЕ.

 Фото: архива

Фото: архива