За викенд: Фестивал “Дјечија земља”

У оквиру „Прољећа у Бањалуци“, Квин естрада организује фестивал отворене сцене “Дјечија земља”, који ће бити одржан 11. маја на игралишту Основне школе “Бранко Радичевић” на Старчевици.

Како је најавио организатор, учесници фестивала су: Миња Субота, Пинкове звјездице, Вокални атеље МаМа Воxкс, Ђурђевданске звјездице, Хаос аниматори, Мала пјевачка академија, Хор Врапчићи, Дјечији едукативни центар Свјетлице, дјеца бањалучких вртића и основних школа, као и мађионичари и кловнови.

Програм фестивала „Дјечија земља” је осмишљен тако да дјеца интерактивно учествују у свим садржајима фестивала, од уласка у простор гдје се фестивал одвија, до осмијеха пред одлазак кући. Све између испуњено је музиком, такмичењима, плесом, креативношћу и дружењем.

Фестивал “Дјечија земља 2019” замишљен је као догађај који ће окупити и зближити цијелу породицу, усрећити дјецу, али и њихове родитеље, стога је улаз на фестивал потпуно бесплатан. Поред шароликог програма, дјецу очекују и бесплатни сокићи, сладоледи, слаткиши, воће и бројна друга изненађења.

Програм фестивала почиње у 12 часова.