За викенд „Конверзија“: Бања Лука домаћин врхунских дигитал маркетинг стручњака

Трећа регионална дигитал маркетинг конференција „Конверзија”, која ће окупити преко 400 учесника из цијелог региона, биће одржана у суботу и недјељу, 13. и 14. априла у Банском двору.

„Они ће имати прилику да слушају 26 врхунских предавача, који ће у два дана, кроз индивидуална предавања и отворене панел дискусије обрадити бројне теме из разних области дигитал маркетинга, те открити мноштво корисних трикова и савјета за унапређење онлине бизниса“, саопштили су организатори Агенција Грејп из Бање Луке.

Како су истакли, улажу много труда да трећа „Конверзија” по квалитету садржаја надмаши претходне двије. У фокусу конференције и даље остају несебична размјена знања и искустава и остваривање пословних сарадњи између самих учесника.

Подсјећамо, конференција „Конверзија” је јединствен догађај едукативног карактера намијењен свима који се баве пословима „новог доба” и који су дио дигиталне економије. Више информација о самом догађају можете пронаћи на званичној веб страници конференције www.konverzija.org.

Град је подржао и овогодишњу „Конверзију“, која је уврштена у програм „Прољећа у Бањалуци“.