Желите да извозите, а не знате како: Радионица за фирме са извозним потенцијалом

Градска развојна агенција организује 10. јуна радионицу под називом „Интернационализација предузећа”. Радионица je намијењена малим и средњим предузећима и предузетницима са извозним потенцијалом, који до сада нису излазили на инострана тржишта или су извоз реализовали преко посредника, као и за предузећа која извозе, али желе додатно проширити своје тржиште.

Циљ је стварање услова за интернационализацију пословања малих и средњих предузећа и предузетника кроз подршку унапређењу извозних перформанси и обезбјеђење предуслова за развој извозно оријентисаних предузећа и умрежавање са релевантним институцијама и пословним партнерима у иностранству.

-За све учеснике обезбједили смо познаваоце из ове области који ће понудити информације о томе како се представити иностраном партнеру. Такође, имаће прилику да из прве руке сазнају како да дођу до иностраног тржишта и како да се што успјешније припреме за извоз – истичу из Агенције.

Учешће на радионици потребно потврдити је потврдити путем телфона број: 051/433-460 или на e mail: danka.dabic@cidea.org.

Радионица ће бити одржана у просторијама Градске развојне агенције на адреси: Улица Јосифа Панчића 8, у термину од 12 до 16 часова.