Едукативне радионице о заштити дјеце на фејсбуку

У оквиру пројекта „Бања Лука људског лица“, од овог мјесеца започеће реализација превентивног програма за дјецу и младе под називом „Фејсгруп“.

  • Имајући у виду присутност друштвених мрежа у животима младих људи, осмишљена је серија од 15 едукативних радионица са циљем обуке младих о темама као што су: асертивна комуникација, емоционална писменост, прихватање и отписивање критика и похвала, изградња позитивне слике о себи и својим способностима – истичу у „Новој генерацији“, удружењу које проводи овај пројекат.

Главна циљна група овог пројекта су дјеца узраста од 14 до 15 година, а радионице ће бити одржане у просторијама мјесне зајаднице Старчевица, почевши од 15. октобра ове године. Учешће у радионицама је бесплатно. Распоред радионица можете погледати ОВДЈЕ.

Заинтересовани за радионице могу се пријавити путем телефона број 051 923 270, или електронском поштом на  info@novageneracija.org

Пројекат ће бити релаизован захваљујући подршци програма „Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI)“, који спроводи Међународна организација за миграције, уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (USAID).

Град Бања Лука је подржао овај пројекат.