Друго обавјештење о излагању планова на јавни увид

Одјељење за просторно уређење даје друго обавјештење за јавност да су од 18. јануара до 18. фебруара 2019. године, на јавном увиду сљедећи регулациони планови:

Нацрт измјене дијела Регулационог плана „Паприковац-Петрићевац“- секција Ц, Е, Ф, Г и Х

Нацртом плана обухваћенo је подручје које се налази у близини Улице Ранка Шипке и обухвата површину од 0,18 хектара, и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа Центар за пројектовање и консалтинг „ЦПК“ Бања Лука, Церска улица број  2, у просторијама Градске управе и у просторијама Мјесне заједнице Паприковац, сваким радним даном, у времену од 8,00 до 16.00 часова.

Нацрт измјене дијела Регулационог плана „Нова Варош“ за простор између улица: Крајишких бригада, Триве Амелице, Краља Петра II Карађорђевића, Паве Радана, Јована Дучића и Ранка Шипке

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази у насељу Нова Варош, на углу улица Милана Радмана и Српских пилота, а односи се на к.ч. бр. 1018, 1020/4, 1019/1, 1019/3 и 1019/4, к.о. Бања Лука 7 (н.п.), површине 0,11 хектара и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Радис“ Источно Сарајево – Улица Милана Крановића 53, Бања Лука, у просторијама Градске управе и у просторијама Мјесне заједнице Нова Варош, сваким радним даном у времену од 8.00 до 16.00 часова.

Нацрт измјене дијела регулационог плана „Обилићево“

Нацртом плана обухваћен је простор два локалитета (локалитет А и локалитет Б) у укупној површшга од 5,59 хектара и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Центар за пројектовање и консалтинг „ЦПК“ Бања Лука – Церска улица број 2, у просторијама Градске управе и у просторијама Мјесне заједнице Обилићево 1, сваким радним даном, у времену од 8.00 до 16.00 часова.

За вријеме трајања јавног увида, све до 18. фебруара 2019. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрте, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрти бити изложени или их доставити у форми дописа Градској управи Града Бање Луке – Одјељењу за просторно уређење.