Доставите приједлоге за Регулациони план „Старчевица 2“

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града, одржаној 11. децембра 2019. године, донесена одлука о изради измјене дијела Регулационог плана за простор између улица: Српских устаника, Стевана Булајића и потока Јуларац у Бањој Луци (радни назив: Старчевица 2).

Измјеном плана ће бити обухваћен простор уз Улицу српских устаника, а односи се на к.ч. бр. 2061/2 и 2061/3, к.о. Бања Лука 5 (н.п.), у укупној површини од 585 м2 и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе Града Бање Луке и у просторијама Мјесне заједнице Старчевица. Обухват плана објављен је и на овој интернет страници.

Надлежно одјељења позива сва заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи – Одјељењу за просторно уређење, у форми дописа, до  18. фебруара 2020.године.