Десет пословних простора понуђено у закуп

Град Бања Лука расписао је данас оглас о давању у закуп десет пословних простора на атрактивним позицијама на подручју ширег градског језгра.

Према огласу, заинтересовани се могу пријавити за просторе на сљедећим адресама: ул. Краља Петра I Карађорђевића на бројевима 23 и 36, Паве Радана 23, те Булевар војводе Живојина Мишића 43, 45, 47, 49, 53, 63 и 65.

Учесник на огласу може бити свако физичко и правно лице, осим лица која нису у цјелости измирила обавезе по основу закупа и комуналне накнаде према Граду.

Потребну документацију, учесници достављају у затвореној коверти на протокол Градске управе Града Бања Лука, канцеларија 14, за сваки пословни простор, са обавезном назнаком на коверти: ГРАД БАЊА ЛУКА, Комисија за пословне просторе и гараже – ПРИЈАВА НА ОГЛАС ЗА ЗАКУП ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА са назнаком редног броја пословног простора из огласа (од 1 до 10).

Пријаве са потребном документацијом подносе се закључно са 25. јуном, до 11 часова, а отварање понуда обавиће се истог дана у 13 часова у сали 238 – други спрат Градске управе Града Бања Лука.

Комплетан оглас погледајте овдје.