„Грађанска патрола“: Украли вртешку са дјечијег игралишта

Путем апликације „Грађанска патрола“ суграђани су протеклих дана у највећој мјери пријављивали кварове на јавној расвјети.

На дјечијем игралишту у Парку Младен Стојановић пријављено је да не ради рефлектор, и одмах по пријави, издат је налог да се тај рефлектор поправи. Такође, пријављено је да не ради дио расвјете у Суботичкој улици и у Улици Петра Великог у Чесми. Из надлежног Одјељења за комуналне послове саопштавају да су, на основу пријава, издати налози за поправак кварова.

Непрописно остављене контејнере грађани су пријавили у Новој вароши, Старчевици и Лаушу, а надлежно одјељење је издало налог „Чистоћи“ да контејнере измјести на прописану локацију.

На Петрићевцу је пријављено оштећење комуналне опреме на аутобуском стајалишту, а стајалиште бити санирано по избору најповољнијег понуђача за набавку комуналне опреме.

У Росуљама је пријављена и крађа вртешке са дјечијег игралишта, па Градска управа и овај пут апелује на суграђане да чувају комуналну опрему и да евентуалне неправилности пријаве Комуналној полицији или Одјељењу за комуналне послове, а, у случају потребе, и Полицијској управи.