Градски одбор СДС-а измислио наводну пресуду од 40 милиона КМ

Градска управа Града Бање Луке одбацује, као апсолутно нетачне, тврдње о томе да, наводно, мора да исплати одштету од 40 милиона КМ „новим власницима тзв. Старе аутобуске станице и зграде Савременог музеја“, како то стоји у саопштењу Градског одбора СДС-а.

 

С обзиром на то у списима ниједног суда у Републици Српској и БиХ не постоји ниједна таква пресуда, јасно је се да се ради о најобичнијој измишљотини, креираној са искључивим циљем дискредитације градоначелника Игора Радојичића.

 

Стога, јавно позивамо СДС да јавности стави на увид такву пресуду и тако докаже своје тврдње. Ако то не учине, сматраћемо да су изнијели бруталне лажи које ће морати да доказују у одвојеном судском поступку.

 

Ако им је заиста стало до истине и чињеница, креатори ових бруталних лажи морају доказати сљедеће: Кад и који суд је донио пресуду (првостепену или правоснажну, свеједно) којом је Град Бања Лука наводно обавезан да исплати одштету од 40 милиона КМ, како наводе, „новим власницима Старе аутобуске станице и Савременог музеја“?

 

И за крај, вољели би да скренемо пажњу таквим, новопеченим „заштитницима новца пореских обвезника“, који се буде само у предвечерје избора, да у Бањој Луци не постоји „зграда савременог музеја“, како се то наводи у саопштењу СДС-а, баш као што и не постоји та, измишљена „пресуда“.