Градоначелник угостио најбољи разред матураната бањалучке Гимназије

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић угостио је данас разред матураната бањалучке Гимназије који су остварили велики успјех у школи уз просјек оцјена 4,92.  Честитајући им успјех у школи, градоначелник је матурантима пожелио да упишу жељене факултете, те успјешан наставак школовања.  Радојичић је подсјетио да разлог пријема није само успјех у школи, већ и филм који се недавно појавио на друштвеним мрежама, а којим су матуранти овог разреда заправо означили завршетак школовања.

– Тај филм је слика њихове матуре, а главни глумци су ученици овог разреда. Својом креативношћу су побудили посебну пажњу, поготово јер се ради о одјељењу са високим просјеком оцјена. Они су заправо слика једне лијепе и добре Бање Луке, града младих, успјешних и креативних људи – рекао је Радојичић.

Разредница Милијана Шегрт, рекла је да је током четири године школовања било лијепих и мање лијепих момената, али да за сва времена остају љубав и међусобно поштовање ученика.

– Њихова велика срећа је што су успјели да организују своје вријеме и управо им је та организација помогла да имају одличан просјек оцјена, али и све оно што су успјели да ураде ван школе. Лијепо смо се слагали и сарађивали, а ја се надам да ћу ове године добити одјељење којем ћу моћи да пренесем и оно што сам од својих ученика научила у протекле четири године – нагласила је Шегрт.

Предсједник разреда Вид Кецман, захвалио је градоначелнику на пријему и додао да је филм који је урађен поводом матуре у ствари посвећен свим ученицима овог разреда и нешто што ће остати као трајна успомена.

Дружење са матурантима Гимназије, градоначелник Игор Радојичић је искористио и да упути честитку свим бањалучким матурантима, са жељом да успјешно закораче на сљедећу животну степеницу.