Велики број пријава за „Бирамо најуређеније“

Рекордан број пријава, њих укупно 73, стигло је на адресу Градске управе у традиционалној акцији „Бирамо најуређеније“. Иако је ове године, због епидемије корона вируса, формат акције промијењен, те су пријаве стизале искључиво електронским путем, наши суграђани су се у великом броју одазавали на учешће у овој акцији, коју Град Бања Лука организује 18. годину узастопно.

  • У наредних неколико дана конкрусна комисија ће обрадити све пристигле пријаве, а након тога ће услиједити гласање у којем ће комисија изабрати по три најбоља кандидата у све четири категорије. Најбоље ће изабрати грађани путем официјелне фејсбук странице Града Бање Луке. За побједнике предвиђене су вриједне награде, а овим путем се још једном захваљујемо свим суграђанима који су учествовали у нашој акцији – кажу у Одјељењу за комуналне послове.

Овогодишња акција „Бирамо најуређеније“ трајала је од 4. маја до 5. јуна, а такмичење је организовано у четири категорије „најуређенијих“: приватна дворишта, дворишта стамбених зграда, круг фирми и установа, те најљепше уређени балкон.