Бесплатне радионице за младе

Омладински центар „Здраво да сте“ од 4. јуна до 31. децембра 2018. године организује бесплатне радионице за младе од 15 до 30 година, које ће бити реализоване сваки радни дан у периоду од 16 до 18 часова.

Погледајте распоред:

  • понедјељак – спортски понедјељак: турнир у стоном  тенису, кошарци, бадмингтону  те радионица о фер игри, различитим спортовима, њиховом поријеклу и слично;
  • уторак – еко уторак: еколошке радионице и пројекције о заштити животне средине и темама одрживог развоја;
  • сриједа – сваштара сриједом: радионице о темама: волонтеризма, ненасилне комуникације, људских права, здравих стилова живота, креативног изражавања, репродуктивног здраља  и слично;
  • четвртак – путујући четвртак: радионице и пројекције о путовањима, различитим културама, предрасудама, стереотипима;
  • петак – музички кувар: спремање јела различитих кухиња, те радионице посвећене музици (инструментима, различитим жанровима и музичким правцима).

Како су саопштили из „Здраво да сте“, заинтересовани своје учешће на радионицама могу да потврде путем електронске поште на адресу: oc@zdravodaste.org или телефоном на број: 051/465-590.

„Такође, у наведеном периоду биће организована и активност помоћ у учењу намијењена свој школској дјеци која искажу потребу за таквом врстом подршке“, навели су из ове организације.

Све активности се реализују у просторијама омладинског центра „Здраво да сте“ (Цара Лазара 1, барака код Градског моста).

Овај пројекат под називом „Отворени омладински клуб“ реализује се уз подршку Града Бања Лука.