Бесплатне радионице за дјецу и младе

Удружење грађана “Здраво да сте” Бања Лука ће током мјесеца јуна ове године реализовати радионице фудбала, кошарке, самоодбране, јоге за дјецу, плеса те креативну радионицу.

Све активности су бесплатне и дио су пројекта “Мјесне заједнице пријатељи дјеце – клубови за дјецу и младе” који се реализује у партнерству са Градом, а у оквиру Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану – ReLOaD, који финансира Европска унија (ЕУ), а реализује Развојни програм Уједињених нација (УНДП).

– Циљ пројекта је унаприједити капацитете и услове заједнице да адекватно одговори на проблеме и потребе дјеце и младих путем креирање садржаја за квалитетно провођење слободног времена и развоја позитивних животних вјештина – кажу у удружењу „Здраво да сте“.

Радионице ће бити одржане према сљедећем распореду: понедјељком – мјесна заједница Булевар (Симеуна Ђака 15); уторком – мјесна заједница Борик (Булевар војводе Живојина Мишића 25); сриједом – мјесна заједница Обилићево (Цара Лазара 52); четвртком- мјесна заједница Старчевица (В.Ђ.Кецмановића 1); петком – мјесна заједница Центар 1 (Симе Шолаје 7). Све радионице почињу у 18.30 часова и намијењене су дјеци узраста од 10 до 18 година. Више информација путем телефона број 051/465 590, или електронском поштом на oc@zdravodaste.org.

 

 Фото: архива

Фото: архива