Besplatne radionice za djecu i mlade u pet mjesnih zajednica

Udruženje građana “Zdravo da ste” Banja Luka nastavlja realizaciju besplatnih radionica u sklopu projekta “Mjesne zajednice prijatelji djece-Klubovi za djecu i mlade”.

Kako su saopštili, cilj projekta je unaprijediti kapacitete i uslove zajednice da adekvatno odgovori na probleme i potrebe djece i mladih putem kreiranje sadržaja za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i razvoja pozitivnih životnih vještina.

Program se realizuje u pet mjesnih zajednica (Centar 1, Bulevar, Borik, Obilićevo i Starčevica) organizovanjem sedmičnih aktivnosti kreativnog, rekreativnog i edukativnog sadržaja koje se odvijaju kontinuirano. Svi sadržaji su besplatni i namijenjeni uzrastu od 10 do 18 godina.

Radionice se održavaju prema sljedećem rasporedu:

-ponedjeljkom- mjesna zajednica Bulevar (Simeuna Đaka 15);

-utorkom- mjesna zajednica Borik (Bulevar vojvode Živojina Mišića 25);

-srijedom- mjesna zajednica Obilićevo (Cara Lazara 52);

-četvrtkom- mjesna zajednica Starčevica (V.Đ.Kecmanovića 1);

-petkom -mjesna zajednica Centar 1 (Sime Šolaje 7).

Sve radionice počinju u 18.30 časova. Neke od planiranih radionica za maj su: izrada stensila i oslikavanje majica, biciklizam, korektivna gimnastika,…  Više informacija na broj telefona: 051/465 590, mejl: oc@zdravodaste.org

Pozivamo djecu da uzmu učešće u aktivnostima kreiranim prema njihovim interesima.

Projekat se realizuje u partnerstvu sa Gradom Banja Luka u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).