Бања Лука људског лица: Радионице за дјецу и родитеље у МЗ Карановац

Фондација за унапређење социјалне инклузије дјеце и младих у БиХ (Ин фондација),  у петак 27. септембра, са почетком у 18.00 часова, почиње са радионицама за дјецу у Центру за подршку дјеци и породици „Гнијездо“, у МЗ Карановац.

  • Радионице ће бити организоване у оквиру пројекта „Растимо здраво и сретно“ који је подржао Град Бања Лука. Кроз сет едукативних радионица на тему здравих животних вјештина и стилова дјеца ће бити оспособљена за бољи и адекватнији одговор на различите животне ситуације, а током трајања пројекта за дјецу ће бити организована и посјета Дјечијем позоришту РС – кажу у Ин фондацији.

Такође, у оквиру пројекта биће реализоване радионице позитивног родитељства, на којима ће родитељи имати прилику да уче о пожељним  стиловима родитељства, постављањем јасних граница дјеци током њиховог одрастања, значају досљедности у васпитању, развојним фазама, ризицима и тешкоћама које они носе, како их разумјети те научити  како те фазе превладати у заједничку корист.

Овим путем, Ин фондација позива родитеље који имају могућност и жељу да учествују у радионицама у МЗ Карановац да се пријаве ИН фондацији на  info@infondacija.org или путем телефона број: 051/ 464-460.