„Бања Лука људског лица”: Активности за дјецу и младе

У оквиру програма „Бања Лука људског лица“, Удружење грађана “Здраво да сте”, уз финансијску подршку Града, организује бесплатне радионице у склопу пројекта “Мјесне заједнице пријатељи дјеце и младих”.

Активности су почеле синоћ, 23. септембра у МЗ Булевар, и одвијаће се до 31.марта 2020. године. УЗ МЗ Булевар, радионице ће бити одржане и у мјесним заједницама: Борик, Обилићево, Росуље и Центар 1, организовањем седмичних активности креативног, рекреативног и едукативног садржаја.

Како су саопштили организатори, циљ пројекта је унаприједити капацитете и услове заједнице да адекватно одговори на проблеме и потребе дјеце и младих путем креирања садржаја за квалитетно провођење слободног времена и развоја позитивних животних вјештина. Неке од планираних радионица су: израда накита, осликавање цекера, музике радионице, брејк денс, јога, прва помоћ.

Сви садржаји су бесплатни и намијењени су дјеци и младима.

Радионице се одржавају према сљедећем распореду:

-понедјељком – МЗ Булевар (Симеуна Ђака 15);

-уторком – МЗ Борик (Булевар војводе Живојина Мишића 25);

-сриједом – МЗ Обилићево (Цара Лазара 52);

-четвртком – МЗ Росуље- парк Младен Стојановић (Младена Стојановића 10);

-петком  – МЗ Центар 1 (Симе Шолаје 7).

Све радионице почињу у 18.30 часова.

Организатори су позвали дјецу и њихове родитеље да узму учешће у активностима креираним према њиховим интересима и придруже се у њима најближу мјесну заједницу.

 Фото илустрација

Фото илустрација