Бањалучани отпутовали на „Exit“

Млади Бањалучани отпутовали су јутрос на „Exit“, један од највећих музичких фестивала у Европи, који ће бити одржан у Новом Саду од 4. до 7. јула. Бесплатан превоз на фестивал обезбиједио је Град Бања Лука, a срећан пут и добар провод у Новом Саду пожелио им је замјеник градоначелника Срђан Амиџић.

  • Настојимо да на сваки начин водимо бригу о својим суграђанима. Ми смо изузетно поносни на овакве пројекте кроз које настојимо да покажемо људско лице нашег града. Драго ми је због ове омладине која је данас отишла у Нови Сад. Сви они који су купили карту, сигурно би нашли начин да дођу до Новог Сада, али је лијепо да смо успјели организовати овај превоз, да млади могу ићи заједно и да се друже. Такође, дугујемо велику захвалност Новом Саду и људима из „Exita“ који су нам веома помогли у организацији – рекао је замјеник градоначелника Срђан Амиџић.

Подсјетимо, још једна мања група путника, са појединачним улазницама, путоваће у Нови Сад у недјељу 7. јула, у 10.00 чааова, са паркинга код Музеја савремене умјетности.