Projekat ReLOaD: Trening za organizacije pred predstojeći javni poziv

Projekat „Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu“ (ReLOaD) u saradnji sa Gradom Banja Luka objavljuje poziv za organizacije civilnog društva za učestvovanje na trodnevnom treningu: “Upravljanje projektnim ciklusom (PCM)”, koji će biti održan od 29. do 31. maja.

Trening se realizuje kao podrška procesu provođenja javnog poziva za organizacije civilnog društva/nevladine organizacije za predaju prijedloga projekata za finansiranje, koji će biti objavljen 27. maja.

Cilj treninga je pružiti predstavnicima organizacija civilnog društva dodatna znanja o upravljanju projektnim ciklusom kako bi se mogli sa kvalitetno osmišljenim i napisanim projektnim prijedlozima prijaviti na gore navedeni javni poziv ali i na pozive drugih, domaćih i međunarodnih donatora.

Krajnji rok za prijavu na trening je 28. maj, do 12 časova, na email adresu: lana.matic@banjaluka.rs.ba uz naznaku: Za učešće na treningu „Upravljanje projektnim ciklusom”. Prijavljene organizacije civilnog društva će biti kontaktirane 28. maja 2019. godine nakon 14 časova, kada će im biti dostavljen dnevni red treninga i mjesto održavanja istog.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).