Prostoro uređenje: Poziv za dostavljanje prijedloga

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada Banja Luka održanoj 10. arpila 2019. godine donesena Odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana za prostor Regionalnog centra u Banjoj Luci (Sl.gl. Grada Banjaluka broj  13/19 ).

Izmjenom Plana će biti obuhvaćen prostor na uglu ulica Branka Grbčića i Srednjoškolske, a odnosi se na zemljište označeno kao k.č. 335/8, 337/7, 337/13 i 338/1 k.o. Banja Luka 6 ( n.p. ), u ukupnoj površini od 0,29 hektara  i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i prostorijama Mjesne zajednice Lazarevo 2, 15 dana od dana objavljivanja. Obuhvat Plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Iz odjeljenja pozivaju zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi– Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 5. jula 2019. godine.