Prostorno uređenje: Poziv za dostavljanje prijedloga

Iz Odjeljenja za prostorno uređenje obavještavaju javnost da je na sjednici Skupštine grada Banja Luka održanoj 12. juna donesena Odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana za prostor između ulica Bulevar cara Dušana, Omladinske, Radoja Domanovića, Branka Morače, Patre, Teodora Kolokotronisa i lijeve obale rijeke Vrbas – radni naziv „Jug 7“ (Sl.gl. Grada Banja Luka broj  21/19).

Izmjenom Plana biće obuhvaćen prostor između ulica Patrijarha Makarija Sokolovića, Teodora Kolokotronisa i Patre, u neposrednoj blizini Elektrotehničkog fakulteta i tvrđave Kastel, a odnosi se na zemljište označeno kao k.č. 816/9 K.O. Banja Luka 7. Ukupna površina obuhvata izmjene Plana je 0,19 hektara i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i prostorijama Mjesne zajednice Bulevar, 15 dana od dana objavljivanja. Obuhvat Plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Iz ovog odjeljenja pozivaju zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije na određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 15.avgusta ove godine.