Poziv za inovativne poslovne ideje

Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje obavještava privredne subjekte da je otvoren Peti poziv za dostavljanje prijedloga projekata u okviru „Challenge Fund“.

Cilj poziva je podrška privrednim subjektima sa inovativnim idejama, proizvodima i uslugama iz Bosne i Hercegovine i Švedske, kojima je na raspolaganju ukupno 750.000 evra bespovratnih sredstava.

Prihvatljivi podnosioci projektnih prijedloga moraju imati status privrednog subjekta, biti registrovani u BiH ili Švedskoj, obavljati registrovanu djelatnost najmanje šest mjeseci do dana objave poziva, biti profitno orjentisani i osigurati 50% sufinansiranja.

Rok za podnošenje prijava je 24. mart 2020. godine, do 16.00 časova.

Detaljne informacije o pozivu dostupne su na sljedećoj internet stranici: https://c2c.ba/bs/pozivi/5-javni-poziv-za-dostavu-projektnih-prijedloga-za-koristenje-sredstava-challenge-fonda/6

Challenge fond uspostavljen je u okviru projekta Challenge to Change koji finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju /SIDA/, a provode ga, kroz četiri godine, Razvojna agencija Republike Srpske i Sarajevska regionalna razvojna agencija.

Info dan
Razvojna agencija Republike Srpske i Sarajevska regionalna razvojna agencija pozivaju privredne subjekte na info dane na kojima će biti detaljno predstavljen ovaj javni poziv. U Banjoj Luci info dan će biti održan 4. marta u sali Univerziteta za poslovne studije u 11 časova.

 Foto ilustracija

Foto ilustracija