Poziv za dostavljanje podataka o realizovanim stranim ulaganjima

Objavljen je poziv za dostavljanje podataka o realizovanim stranim ulaganjima u 2017. godini na teritoriji grada Banja Luka.

Poziv je upućenim poslovnim subjektima u svojini stranog ulagača koji imaju registrovano sjedište na teritoriji Grada Banja Luka, da dostave podatke o iznosima realizovanih stranih ulaganja za prethodnu godinu, a u skladu sa Zakonom o stranim ulaganjima.

Kako je navedeno u pozivu, gradonačelnik je dužan da Ministarstvu za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS, dostavi podatke o realizovanim stranim ulaganjima na području teritorije grada Banja Luka, najkasnije do kraja aprila tekuće godine za prethodnu godinu.

Ministarstvo za ekonomske odnose i regionalnu saradnju će podnijeti godišnji izvještaj Vladi Republike Srpske o realizaciji stranih ulaganja u Republici Srpskoj za prethodnu godinu.

Podaci prikupljeni o realizaciji stranih ulaganja će se koristiti samo u statističke svrhe, a ostali podaci mogu se koristiti isključivo za potrebe nadležnih organa Grada Banja Luka ili Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju i isti se neće objavljivati.

Rok za podnošenje prijava je 20. april 2018. godine, putem pošte na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka, Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka, sa naznakom: Poziv za prijavu realizovanih stranih ulaganja za 2017. godinu ili elektronskom poštom na adresu: razvoj@banjaluka.rs.ba.

Poziv i Obrazac za prijavu realizovanih stranih ulaganja za 2017. godinu mogu se preuzeti u nastavku.

Poziv

Pogledaj

Obrazac

Preuzmi