Oglas o prodaji stambenog objekta putem licitacije

Grad Banja Luka je objavio oglas o  prodaji nepokretnosti u svojini Grada Banje Luke putem usmenog javnog nadmetanja- licitacije. Predmet prodaje je nepokretnost – stambeni objekat sa pripadajućim zemljištem koji se nalazi u Ulici krajiških brigada broj 239.

 Objekat se nalazi u obuhvatu izmjene i dopune Regulacionog plana stambenog naselja Petrićevac u Banjoj Luci, a prema tom planu, stambeni objekat koji se nalazi  na predmetnoj katastarskoj parceli predviđen je za rušenje, dok je  na istoj parceli planirana izgradnja novog stambeno-poslovnog objekta spratnosti P+1 (na zasebnoj građevinskoj parceli, koja je na planu parcelacije označena brojem 365).

 Prodaja navedene nepokretnosti biće izvršena putem usmenog javnog nadmetanja – licitacije, koja će biti održana 7. juna 2018. godine, u zgradi Gradske uprave, sala 238/II, sa početkom u 12.00 časova.

Pravo učestvovanja u postupku licitacije imaju pravna i fizička lica. Svi zainteresovani ponuđači, dužni su dostaviti urednu prijavu za licitaciju, neposredno, do 5. juna 2018. godine, do 13.00 časova, na protokol Gradske uprave grada Banje Luke, kancelarija broj 14, sa naznakom „Prijava za licitaciju – za nepokretnost u Ulici krajiških brigada nroj 239 u Banjoj Luci – za komisiju“.

Kompletan javni oglas možete pogledati OVDJE.