Na javnom uvidu RP stambenog naselja Petrićevac

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će nacrt izmjene dijela izmjene i dopune Regulacionog plana stambenog naselja Petrićevac biti izložen na javni uvid od 13. novembra do 13.decembra 2019. godine.

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor uz Ulicu Bože Nikolića, a odnosi se na zemljište označeno kao k.č. 173 i174, k.o. Banja Luka 7 (n.p.), ukupne površine 0,12 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Radis“ – Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br. 1, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Petrićevac, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana objavljen je i i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 13. decembra 2019. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje .