„Građanska patrola“: Prijavljena oštećenja na dječijim igralištima

Putem aplikacije „Građanska patrola“, u proteklih desetak dana, sugrađani su prijavili oštećenja na dječijim igralištima kod vrtića „Moje sunce“, zatim u Ulici Save Ljuboje na Starčevici, te u Lazarevu. U većini slučajeva, radi se o oštećenim igračkama ili krađi rekvizita. Po izboru izvođača radova, sva oštećenja na dječijim igralištima će biti sanirana, a Gradska uprava i ovoga puta apeluje na sve građane da čuvaju komunalnu opremu i prijavljuju sva uočena oštećenja.

Oštećenja su, takođe, prijavljena na dječijem igralištu u krugu Akvane, a izvođaču radova naloženo je da otkloni nedostatke, budući da su rekviziti još u garantnom roku.

Pored toga, građani su u Ulici Nikole Pašića prijavili nepropisno postavljen kontejner, a nadležno Odjeljenje za komunalne poslove je izdalčo nalog „Čistoći“ da se kontejner postavi na propisnu lokaciju. U Ulici kralja Nikole prijavljeno je da nisu orezana stabla u drvoredu čija krošnja ugrožava prolaz pješaka. Po ovoj prijavi, naloženo je orezivanje stabala.

Uz to, ulegnuća na kolovozu i zapušeni slivnici evidentirani su na lokaciji kod Gradskog mosta, a naloženo je da se otklone ovi nedostaci.

 

 

 Oštećeno igralište u Lazarevu

Oštećeno igralište u Lazarevu