Vikend u „Zimskoj čaroliji“

„Zimska čarolija“ se nastavlja i predstojeći vikend pred nama su još dva dana dječijeg programa na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske.

Za petak, 5. januar – pripremljena je treća timska potraga za blagom. Timovi treba da prođu pet punktova, pri čemu se na svakom nalazi naredni zadatak i poklon za dobro riješen prethodni. Potraga počinje u 11:30 časova ispred Muzeja savremene umjetnosti RS, a vodiće je Kristina Ivanović Kiki, pjevač i voditelj dječije emisije „Kiki šou“.

Tog dana, mališani mogu učestvovati i u radionici engleskog jezika, koja počinje u 19 časova, takođe ispred Muzeja savremene umjetnosti RS. Narednog dana, 6. januara, na istom mjestu – u 12 časova počinje di-džej zabava za djecu.

Zanimljivi sadržaji u okviru „Zimske čarolije“, očekuju i sve one koji posjete plato ispred Narodnog pozorišta RS, gdje je u posebno pripremljenom prostoru juče započeo program pod nazivom „Božić djeci“ (od 12 do 20 časova).

Organizator – Udruženje žena „Duga“ za sve zainteresovane pripremilo je radionice  veza, pletenja i tkanja, a najmlađi će imati priliku da se druže sa književnicama: Ljiljanom Mačkić, Grozdom Regodić i Savom Guslov Marčeta.

Program „Božić djeci“ završava se na Badnji dan, 6. januara, kada će od 16 časova biti organizovano tradicionalno pijukanje za djecu.