Честитка поводом Рамазанског Бајрама

Поводом Рамазанског Бајрама, градоначелник Бање Луке Игор Радојичић, упутио је честитке реису-л-улеми Исламске заједнице у Босни и Херцеговини Хусеину еф. Kавазовићу и муфтији бањалучком, Нусрету еф. Абдибеговићу.

У честитки се, између осталог, каже:

“Поводом Рамазанског Бајрама, Вама, свим имамима и службеницима Исламске заједнице, Вашим вјерницима и нашим суграђанима, упућујем најискреније честитке уз жељу да празник проведете у здрављу, миру и радости, духовном благостању и сваком добру са својим породицама и пријатељима.
Ове године празнике славимо у вријеме великих изазова, које тако треба и посматрати – као још један начин искушења, јачања воље и свијести о значају пажње једних према другима, солидарности и љубави човјека према човјеку. Желим да Вам овај велики празник, као и дани који долазе, буду испуњени доброчинством и толеранцијом.
И овај празник прилика је да се у друштву, богатом различитостима, још једном потврди и промовише наша трајна опредијељеност ка истинским вриједностима, међусобном разумијевању и поштовању, а све у циљу боље и просперитетније будућности”.